Een terugblik naar de Nieuwjaarsreceptie

//Een terugblik naar de Nieuwjaarsreceptie
Een terugblik naar de Nieuwjaarsreceptie

Een terugblik naar de Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen week op 22 januari organiseerde BBRV zijn eerste nieuwjaarsreceptie in Technopolis. Een toplocatie en een massale opkomst ondanks het slechte weer!

De avond ging van start met een welkom en drankje. Er werd al druk gepraat onder de ondernemers. Daarna gingen we van start met een presentatie over de BBRV, onze doelen voor 2019, een kleine uitleg over de verschillende werkgroepen (Marktonderzoek, Water en Innovatie) die overigens ook open staan voor leden. De begroting werd voorgelegd en ook de huidige stand in de ‘strijd’ tegen malafide handcarwashes. Verder was er ook tijd om het keurmerk voor te stellen en onze nieuwe website! Het ledenportaal wordt nog geperfectioneerd en daarna is deze helemaal klaar om gepromoot te worden.

Daarna gingen we over op de presentatie van bplusb over duurzaam ondernemen. Guido Nys gaf een uitgebreide uitleg over zonnepanelen en windturbines, alsook waardevolle tips voor ondernemers die hiermee verder wouden. Er werd nog veel nagepraat over het verschil tussen glasfolie en glas-glas. De presentatie wordt later deze week ook doorgestuurd onder de aanwezigen.

Na de presentaties was er tijd voor een sprankelend glas cava en hapjes. Er ontstonden interessante discussies en er werd veel kennis gedeeld. Verschillende contacten uitgewisseld en de algemene indruk was positief!

Aan alle aanwezigen, enorm bedankt dat jullie er waren en de ondersteuning aan BBRV. Dagelijks doen we ons best om de omstandigheden voor de carwashindustrie in Belgie te verbeteren. Als er nog vragen/opmerkingen zijn horen we het graag. Ook willen we jullie meedelen dat er vanaf 2019 elk kwartaal een nieuwsbrief wordt uitgestuurd.